-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:16544 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

آيا امر به معروف و نهي از منكر، دخالت در زندگي خصوصي افراد نيست؟

خير، زيرا اسلام دخالت در زندگي خصوصي ديگران و تجسس در اين امور را حرام ميشمرد و قرآن مجيد ناطق به آن است (سورة حجرات). ولي محدودة امر به معروف و نهي از منكر، ناهنجاريهاي آشكار اجتماعي است كه در سرنوشت جامعه دخالت دارد و سرنوشتها در آن جا به هم گره خورده است و تخلف و انحراف در هر يك از افراد، در كل جامعه اثر ميگذارد.



بنابراين هيچ كس حق ندارد در اين گونه مسائل به كساني كه امر به معروف و نهي از منكر ميكنند بگويد به شما چه مربوط است؟! پاسخش اين است كه به همة ما مربوط است، زيرا سرنوشت ما به يكديگر پيوسته است.



آيا در برابر هجوم بيماريهاي واگيردار، هنگامي كه دولت مأموران خود را براي زدن واكسن بسيج ميكند، كسي حق دارد بگويد به شما چه مربوط است؟ من بيمار ميشوم و جان من به خطر ميافتد، بگذاريد بيفتد، چرا در زندگي شخصي من دخالت ميكنيد؟!



همه به او جواب ميدهند سلامت تو از سلامت ديگران جدا نيست و بيماري تو سبب بيماري ديگران ميشود و به همين دليل به ما مربوط است و به همه مربوط است، بنابراين بايد قبول كرد انجام اين دو وظيفه، از آثار زندگي گروهي انسانها و از حقوق و واجبات اجتماعي محسوب ميشود.



ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ




پيام قرآن ج 10


حضرت آيت الله مكارم شيرازي و ساير همكاران

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.